Erbjudande i samarbete med Nordnet

Nu ger Nordnet dig chansen att prova på Värdepappret gratis i en månad!

Värdepappret är en oberoende tidning för dig som vill läsa lite djupare analyser av spännande bolag och branscher ur ett värdeinvesteringsperspektiv. Värdepappret analyserar främst småbolag och ger dig som läsare uppslag på bolag som kan vara intressanta att investera pengar i på lång sikt. Tidningen är digital och du läser tidningen bakom betalvägg. Ett nytt nummer släpps den sista fredagen varje månad.

Redaktionen förvaltar även en aktieportfölj där vi investerar i bolag som vi har analyserat, efter att vi har analyserat dem. Värdepappret följer hårda etniska regler. Portföljen är en riktig aktieportfölj där vi har satsat våra egna pengar, något som gör våra analyser långt trovärdigare än många andra analyser där ute. Våra analyser är ofta mycket djupgående, vi känner verkligen ett bolag på pulsen innan vi låter dess ledning förvalta våra pengar.

Värdepappret och Nordnet samarbetar för att öka intresset för aktiesparande. Nu har vi glädjen att kunna erbjuda dig en månad av Värdepappret gratis om du blir kund hos Nordnet och skapar ett konto på Shareville! Utöver detta så får du tillgång till samtliga gamla nr som finns tillgängliga på vår hemsida.

OK, hur går jag till väga?

Gör så här för att ta del av erbjudandet:

  1. Klicka på bannern högst upp på sidan. Du skickas vidare till Nordnets hemsida.
  2. Skapa ett konto hos Nordnet
  3. Skapa ett konto på Shareville
  4. Skapa ett konto på Värdepapprets hemsida med kontotypen ”Erbjudande i samarbete med Nordnet”
  5. Skicka ett privat meddelande till oss på Shareville (vi heter Värdepappret) där du skriver att du vill ta del av erbjudandet. Inom några dagar kommer vi att aktivera ditt konto i en månad så att du kommer åt allt premiummaterial från Värdepappret!

Alla som inte tidigare är kunder hos Nordnet kan ta del av erbjudandet.