Ett erbjudande till Värdepappets läsare från Affärsvärlden

Redaktionen på Värdepappret vill passa på att önska alla läsare en riktigt god jul. Se till att njuta ordentligt och ladda batterierna inför ett nytt och spännande börsår 2018. Se också till att ha gott om tid för att läsa ytterligare ett nummer (sista numret) av Värdepappret som publiceras fredagen den 29 december.

Har du analys-abstinens nästa år, när Värdepappret nu avslutas, så vill vi passa på att informera om ett erbjudande från den anrika tidningen Affärsvärlden.

Affärsvärlden till halva priset

Som läsare av Värdepappret har du nu möjlighet att fortsätta att få aktieanalyser genom Affärsvärlden.

Nu kan du prova en helårsprenumeration 40 nr för halva priset och betalar endast 2383 kr. Då får du 40 nummer av tidningen på torsdagar och tillgång till innehållet i appen redan på onsdagskvällen.

Klicka här för att beställa din prenumeration. Erbjudandet gäller tom 31 januari 2018.

På återhörande kära läsare

Värdepapprets redaktion Erik, Love & Kenny

Share:

3 reaktioner till “Ett erbjudande till Värdepappets läsare från Affärsvärlden”

  1. Hej! Nu när tidningen går i graven, hade det varit perfekt – som avslutning – att gå igenom era innehav och för var och en beskriva era förväntningar på bolagen inför kommande år. Inget litet önskemål kanske, men vore väldigt hjälpsamt för de som tagit inspiration från Värdepappret och har vissa liknande innehav (hint nilörn) 😉

    God fortsättning!

  2. Hej! Vi har tänkt att uppdatera lite sporadiskt även efter tidningen nu avslutas. Framförallt vår portfölj som kommer att redovisas månadsvis med kommentarer men troligen också kommenterarer kring våra största innehav i portföljen eller när det händer något exceptionellt i något av innehaven. Nilörn och Protector är två bolag där vi absolut kommer uppdatera framöver. Troligen i samband med årsboksluten i februari.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *