Information till befintliga och nya prenumeranter

Som tidigare kommunicerats så kommer Värdepappret att gå i graven, i alla fall tidningen, men hemsidan, de publicerade analyserna och artiklarna kommer att finnas kvar. Sista numret kommer att publiceras sista fredagen i december och blir vårt 36:e.

Nuvarande prenumeranter

För nuvarande prenumeranter så kommer pengarna att återbetalas för de nummer som man har betalat för men som inte kommer att publiceras. Nuvarande prenumeranter kommer dessutom att bli ”ständiga medlemmar” på Värdepapprets hemsida och ha tillgång till alla gamla analyser och eventuella nya artiklar som kommer att publiceras.

Vill du ta del av alla gamla analyser och de sista 3 tidningarna?

Vill Ni ta del av Värdepapprets sista tre nummer så går det att teckna en prenumeration här till en kostnad om 500 kr. Ni kommer då också bli ”ständiga medlemmar” på hemsidan och få ta del av alla gamla analyser och eventuella nya artiklar som publiceras.

Hemsidan kommer att finnas kvar under överskådlig tid och vi kan inte utesluta att vi kommer att fortsätta att publicera vår portföljutveckling, våra transaktioner och lite annat smått och gott när lusten faller oss på.

Stort tack för förtroendet. Det har varit tre mycket roliga år! Nu ska vi se till att avsluta på bästa sätt med tre riktigt bra avslutande nummer.

Hälsningar Värdepapprets redaktion

Erik, Kenny och Love

 

Share:

6 reaktioner till “Information till befintliga och nya prenumeranter”

 1. Jättetråkigt att höra! Men förstår också… Ser fram emot de sista tre numrena! 🙂

  1. andreas.j

   Ja, det är tråkigt, både för oss och för läsare. Vi ska se till att avsluta med tre riktigt bra nummer och förhoppningsvis lite spontanalser framöver.

 2. Aj då, som läsare var det trist att höra. Men tack för det tid som varit och så kanske det kan komma något annat framöver om andan faller på?

  1. sjusang
   Tack! Det är roligt att höra att det uppskattas! Vi får väl se vad som händer framöver. Det är en fin grupp med läsare av tidningen med mycket kunskap som har varit guld värd att ha även som skribent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *