Börspodden-erbjudandet gäller till och med den 1 december

Vi vill påminna om att Börspodden-erbjudandet gäller till och med den 1 december. Läs nedan hur du gör för att ta del av erbjudandet. Vill vi poängtera att detta är erbjudande från Värdepappret, ej från Börspodden.

I samband med att vi var med i Börspodden valde vi att erbjuda alla lyssnare att prova på Värdepappret en månad. Det är många som har valt att prova på Värdepappret och vi är glada över det stora intresset! Tack för det!

Alla ni som har provat på Värdepappret en månad gratis och vill fortsätta att prenumerera får göra det för 1500 kr i 12 månader som vi lovade i Börspodden. Det är helt frivilligt att fortsätta, dvs. vi gör inte som Netflix och andra fulingar som behåller kunder om de inte aktivt lämnar, utan vi vill att våra prenumeranter aktivt ska stanna kvar.

Alla ni som nappade på Börspodden-erbjudandet och vill ha mer, gör så här

Om du har nappat på Börspodden-erbjudandet och vill teckna en 12-månadersprenumeration till rabatterat pris (1500 kr jämfört med ordinarie 1900 kr), gör så här:

  • Logga in med ditt Värdepappret-konto som du skapade i samband med Börspodden-erbjudandet (även befintliga prenumeranter kan utnyttja detta erbjudande om man vill förlänga just nu).
  • Gå sedan till sidan ”prenumerera”.
  • Välj erbjudandet längst ned till vänster som heter ”Börspodden” (se bild nedan).
  • När betalningen är genomförd förlängs ditt konto automatiskt med 12 månader från det datum provprenumerationen skulle ha gått ut.
  • Vill du hellre betala med faktura så går det utmärkt. Skicka ett mail till oss. Du hittar kontaktuppgifterna här.

bp_erbjudande

Vi hoppas att ni som har provat på Värdepappret har uppskattat vårt innehåll och vill teckna en prenumeration.

Med vänliga hälsningar
Värdepappret-redaktionen

Share:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *