Vardepappret.se

Passiv inkomst
Hem > Passiv inkomst

Länkar

Aktieportfölj

Läs mer >

Aktievärdering

Läs mer >

Passiv inkomst – tips för stabil ekonomi

Med en passiv inkomst kan du tjäna pengar, utan att faktiskt behöva arbeta för att få dem. Här kan du läsa mer om vad som ger en passiv inkomst, samt få tips om hur du ska gå tillväga.

Vad är passiv inkomst?

En passiv inkomst är pengar som hamnar på ditt konto, utan att du behöver gå till ett fysiskt arbete eller göra någon annan direkt ansträngning. Ett exempel på passiv inkomst är värdepapper med bra avkastning.

Passiv inkomst – 4 tips för att tjäna pengar utan att jobba

Här nedan kan du läsa om 4 riktigt bra tips som du kan använda dig av när du vill ha en passiv inkomst. Kameo är ett företag som har byggt upp hela sin verksamhet åt att hjälpa personer att skaffa en passiv inkomst. Det passar extra bra för dig som vill tjäna pengar utan att jobba och som är beredd att ta en viss risk. 

Passiv inkomst (fastigheter)

Att investera i fastigheter är ett bra och relativt tryggt sätt för dig att få en passiv inkomst. Du kan investera i fastigheter på många olika sätt, t.ex. i fastighetsbolag där hyresgäster behöver betala hyra varje månad. Du kan också investera i egna fastigheter eller i fastighetslån.

Fördelar:

  1. Stabil avkastning varje månad
  2. Låg risk jämfört med andra investeringar

Passiv inkomst (företag)

Du kan också få en passiv inkomst genom att investera i företag. Idag finns det många företag som bara växer för varje dag som går, men också många nya som slår sig igenom på marknaden. Vill du ha ett långsiktigt sparande bör du satsa på väletablerade verksamheter.

Fördelar:

  1. Långsiktigt och kortsiktigt sparande
  2. Många företag och branscher att välja mellan

Passiv inkomst (krypto)

Vill du investera i krypto för en passiv inkomst kan du göra det, t.ex. genom att handla med certifikat. Detta är ett bra val för dig som vill ha pålitlighet och säkerhet runt ditt sparande och som vill kunna sköta snabba överföringar.

Fördelar:

  1. Pålitligt och säkert
  2. Ger snabba överföringar

Passiv inkomst (aktier)

Att handla med aktier som passiv inkomst är kanske det allra vanligaste. Aktier kan, om du har turen på din sida, ge en riktigt bra avkastning som ger dig massor av pengar på banken. Dock finns det alltid en risk att du förlorar ditt kapital, t.ex. om företaget går i konkurs.

Fördelar:

  1. Många alternativ att välja mellan
  2. Välj mellan låg risk, mellan eller hög