Värdepappret i Börspodden – erbjudande i samarbete med Börspodden

Erbjudandet gällde till och med 2016-11-02.

Förra veckan var Erik och Kenny från Värdepappret med hos Börspodden och idag har det avsnittet släpps. Lyssna på avsnittet här. Vi pratade lite om vad Värdepappret gör, hur tidningen startades och om ett antal olika bolag som vi har skrivit om och vars aktier vi äger. Kenny tog upp bland annat Protector och DNB medan Erik tog upp Nilörngruppen och Picanol.

I samband med att vi är med i Börspodden tänkte vi att det vore roligt om så många som möjligt kan få prova Värdepappret. Därför ger vi nu alla möjligheten att prova Värdepappret en månad gratis. Därefter kan den som har fattat tycke för tidningen få teckna en helårsprenumeration till det rabatterade priset 1500 kr.

Gå in under fliken ”prenumerera” överst på sidan eller klicka på följande länk för att komma till sidan. Klicka därefter på erbjudandet längst ned till vänster på sidan och skapa ditt konto nu.

Nästa nummer av Värdepappret släpps nu på fredag och numret kommer att innehålla analyser av Nordic Camping och Genesis IT samt uppföljningar och en artikel av Gottodix om turismnäringen, globala trender och hur den svaga svenska kronan påverkar turismnäringen i Sverige.

Vi hoppas att så många som möjligt vill prova på Värdepappret!

Med vänliga hälsningar
Värdepappret-redaktionen

Share:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *